Snack-bar med rålakrids

Brød & Bagværk
Serveringer: 24

Ingredienser

80 g søde abrikoser
100 g soltørrede dadler
1 spsk. rålakridspulver
30 g agave- eller ahornsirup
100 g peanut butter
120 g speltflager (havre-, rug- eller boghvedeflager)
30 g hel boghvede
40 g tørrede tranebær/blåbær
1 dl vand eller æblemost

Fremgangsmåde

Kom abrikoser, dadler, rålakridspulver og sirup i en foodprocesser, lad køre til massen er jævn (alternativt hak de tørrede frugter fint og kom de andre ingredienser i).
Vend de resterende ingredienser i massen (undtaget vand), tilsæt vand gradvist for at få massen til at hænge sammen.
Fordel/tryk massen i en form/fad foret med bagepapir.
Stilles i køleskabet i en time og skæres herefter ud.
Lad derefter barerne sætte sig i minimum 2 timer.
Opbevares barerne på køl, kan de holde sig i ca. 5 dage (hvis de altså ikke er blevet spist)

Lignende opskrifter