Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Pestobrød
Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Af
Uretkram
Ingredienser
Fremgangsmåde
25 gær
3½ dl lunkent vand
1 tsk. salt
100 g fuldkornsdurumhvedemel
Ca. 400 g sigtet speltmel
75 g pesto, grøn eller rød
1 kugle mozzarella
70 g lufttørret parmaskinke
Olivenolie til pensling
Evt. lidt flagesalt
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt salt og fuldkornsdurumhvedemel.
Ælt speltmel i lidt ad gangen, og ælt, til dejen er glat og smidig.
Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Slå dejen ned på et meldrysset bord, og rul den ud til en firkant ca. 30 x 40 cm.
Smør et tyndt lag pesto over hele fladen.
Tænd ovnen på 250 grader.
Skær mozzarellaen ud i tynde skiver, og fordel den og parmaskinken på den ene halvdel, og fold den anden halvdel henover.
Skær nogle snit på tværs af brødet, og lad det hæve ca. 20 min. på en bageplade.
Pensle med olie, og drys med flagesalt.
Bag brødet 15-20 min.
Brødet kan spises, mens det er lunt, men er også ideelt til madpakken eller turen i det grønne.
Servér brødet som tilbehør til en fyldig salat.
Ingredienser
25 gær
3½ dl lunkent vand
1 tsk. salt
100 g fuldkornsdurumhvedemel
Ca. 400 g sigtet speltmel
75 g pesto, grøn eller rød
1 kugle mozzarella
70 g lufttørret parmaskinke
Olivenolie til pensling
Evt. lidt flagesalt
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt salt og fuldkornsdurumhvedemel.
Ælt speltmel i lidt ad gangen, og ælt, til dejen er glat og smidig.
Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Slå dejen ned på et meldrysset bord, og rul den ud til en firkant ca. 30 x 40 cm.
Smør et tyndt lag pesto over hele fladen.
Tænd ovnen på 250 grader.
Skær mozzarellaen ud i tynde skiver, og fordel den og parmaskinken på den ene halvdel, og fold den anden halvdel henover.
Skær nogle snit på tværs af brødet, og lad det hæve ca. 20 min. på en bageplade.
Pensle med olie, og drys med flagesalt.
Bag brødet 15-20 min.
Brødet kan spises, mens det er lunt, men er også ideelt til madpakken eller turen i det grønne.
Servér brødet som tilbehør til en fyldig salat.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier