Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Landbrød
Brød & Bagværk
Serveringer: 2
Ingredienser
Fremgangsmåde
50 g gær
1 spsk. sirup
1 spsk. salt
6 dl mælk
50 g smør
500 g sigtet speltmel
500 g grahamsspeltmel
Opløs gæren med salt og sirup.
Smelt smøren og tilsæt herefter mælken, og lun til den er lillefinger varm.
Sigt melet lidt efter lidt ned i skålen og ælt godt igennem, dette gøres nemmest på en røremaskine.
Find dine hævekurve frem og drys dem godt med mel.
Fordel dejen i 2 lige store stykker og form dem til en rund kugle, med ”samlingen” opad.
Lad dejene hæve i 60 minutter overdækket med et klæde.
Forvarm ovnen ved varmluft til 200 grader.
Lad bagepladerne med bagepapir stå inde i ovnen imens ovnen forvarmer.
Når ovnen er varm tages pladen ud, og brødet vendes ud på den varme bageplade.
Ét brød på hver bageplade.
Bag brødene ét ad gangen i 25-30 minutter.
Lad brødene køle ned inden de serveres.
Ingredienser
50 g gær
1 spsk. sirup
1 spsk. salt
6 dl mælk
50 g smør
500 g sigtet speltmel
500 g grahamsspeltmel
Fremgangsmåde
Opløs gæren med salt og sirup.
Smelt smøren og tilsæt herefter mælken, og lun til den er lillefinger varm.
Sigt melet lidt efter lidt ned i skålen og ælt godt igennem, dette gøres nemmest på en røremaskine.
Find dine hævekurve frem og drys dem godt med mel.
Fordel dejen i 2 lige store stykker og form dem til en rund kugle, med ”samlingen” opad.
Lad dejene hæve i 60 minutter overdækket med et klæde.
Forvarm ovnen ved varmluft til 200 grader.
Lad bagepladerne med bagepapir stå inde i ovnen imens ovnen forvarmer.
Når ovnen er varm tages pladen ud, og brødet vendes ud på den varme bageplade.
Ét brød på hver bageplade.
Bag brødene ét ad gangen i 25-30 minutter.
Lad brødene køle ned inden de serveres.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent