Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Koldhævede rugbrødsboller med gulerod og hampefrø
Brød & Bagværk
Serveringer: 10
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 julebryg (33cl)
1,7 dl. vand
¼ pakke gær
2 tsk. salt
1 tsk. kokossirup
2 spsk. neutral yoghurt
1 gulerod, groftrevet
50 g. solsikkekerner
50 g. hørfrø
50 g. græskarkerner
250 g. grahamsspeltmel
350 g. sigtet speltmel
Hampefrø og chiafrø til drys oven på bollerne inden Baking
Hæld øl og vand i en skål, rør gæren ud heri.
Tilsæt salt, sirup, neutralt yoghurt, revet gulerod og kerner.
Tilsæt herefter begge slags mel, lidt efter lidt, dejen skal være fast men våd.
Dæk skålen med film og sæt dejen på køl natten over.
Dagen efter afsættes 10-12 klatter på en bageplade med bagepapir, fugt dine hænder undervejs og brug dem til at lave klatterne.
Drys herefter med hampefrø og chiafrø på toppen af bollerne.
Bag bollerne i ovnen ved 225 grader i 16-18 minutter.
Ingredienser
1 julebryg (33cl)
1,7 dl. vand
¼ pakke gær
2 tsk. salt
1 tsk. kokossirup
2 spsk. neutral yoghurt
1 gulerod, groftrevet
50 g. solsikkekerner
50 g. hørfrø
50 g. græskarkerner
250 g. grahamsspeltmel
350 g. sigtet speltmel
Hampefrø og chiafrø til drys oven på bollerne inden Baking
Fremgangsmåde
Hæld øl og vand i en skål, rør gæren ud heri.
Tilsæt salt, sirup, neutralt yoghurt, revet gulerod og kerner.
Tilsæt herefter begge slags mel, lidt efter lidt, dejen skal være fast men våd.
Dæk skålen med film og sæt dejen på køl natten over.
Dagen efter afsættes 10-12 klatter på en bageplade med bagepapir, fugt dine hænder undervejs og brug dem til at lave klatterne.
Drys herefter med hampefrø og chiafrø på toppen af bollerne.
Bag bollerne i ovnen ved 225 grader i 16-18 minutter.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent