Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Koldhævede boller med quinoaflager
Brød & Bagværk
Serveringer: 10
Ingredienser
Fremgangsmåde
10 g gær
5,5 dl koldt vand
2 tsk. fint havsalt
2 dl quinoaflager
1 spsk. agavesirup
2 spsk. olivenolie
600 g sigtet speltmel
Rør gæren ud i det kolde vand.
Tilsæt salt, olie, sirup og quinoaflager.
Lad blandingen stå i 5 minutter så flagerne bliver bløde.
Tilsæt mel og ælt dejen grundigt så den bliver smidig og glat.
Det er en lind dej.
Dæk skålen til og sæt den på køl natten over.
Næste dag tændes ovnen på 210 grader varmluft.
Sæt 10 klatter af dejen på bageplader med bagepapir på.
Dette gøres nemmest med fugtige fingre eller med to skeer.
Sæt pladerne i ovnen og bag bollerne i 12-15 minutter til de er gyldne.
Lad dem køle af på en bagerist før de nydes.
Ingredienser
10 g gær
5,5 dl koldt vand
2 tsk. fint havsalt
2 dl quinoaflager
1 spsk. agavesirup
2 spsk. olivenolie
600 g sigtet speltmel
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i det kolde vand.
Tilsæt salt, olie, sirup og quinoaflager.
Lad blandingen stå i 5 minutter så flagerne bliver bløde.
Tilsæt mel og ælt dejen grundigt så den bliver smidig og glat.
Det er en lind dej.
Dæk skålen til og sæt den på køl natten over.
Næste dag tændes ovnen på 210 grader varmluft.
Sæt 10 klatter af dejen på bageplader med bagepapir på.
Dette gøres nemmest med fugtige fingre eller med to skeer.
Sæt pladerne i ovnen og bag bollerne i 12-15 minutter til de er gyldne.
Lad dem køle af på en bagerist før de nydes.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier