Kokosmuffins med blåbær og hvid chokolade

Brød & Bagværk
Serveringer: 15

Ingredienser

170 g rørsukker
75 g hvid chokolade
125 g smør/kokosolie
2 spsk. kokossirup
3 æg
200 g sigtet speltmel
100 g kokosmel
2 tsk. bagepulver
2½ dl mælk
150 g friske blåbær

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175°C uden varmluft.
Pisk sukker, kokossirup og smør til det bliver luftigt og hvidt.
Tilsæt æggene ét ad gangen under piskning.
Bland mel, kokosmel og bagepulver sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hak chokoladen groft og vend den forsigtigt i dejen sammen med de skyllede og afdryppede blåbær.
Fyld 15 muffinsforme (ca. ¾ fyldt).
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15-20 minutter til de er gyldne og faste.
Test om de er færdige ved at stikke en kødnål i midten af en kage – hænger der dej fast, skal de bages et par minutter mere.

Lignende opskrifter