Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kokosmuffins med blåbær og hvid chokolade
Brød & Bagværk
Serveringer: 15
Ingredienser
Fremgangsmåde
170 g rørsukker
75 g hvid chokolade
125 g smør/kokosolie
2 spsk. kokossirup
3 æg
200 g sigtet speltmel
100 g kokosmel
2 tsk. bagepulver
2½ dl mælk
150 g friske blåbær
Tænd ovnen på 175°C uden varmluft.
Pisk sukker, kokossirup og smør til det bliver luftigt og hvidt.
Tilsæt æggene ét ad gangen under piskning.
Bland mel, kokosmel og bagepulver sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hak chokoladen groft og vend den forsigtigt i dejen sammen med de skyllede og afdryppede blåbær.
Fyld 15 muffinsforme (ca. ¾ fyldt).
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15-20 minutter til de er gyldne og faste.
Test om de er færdige ved at stikke en kødnål i midten af en kage – hænger der dej fast, skal de bages et par minutter mere.
Ingredienser
170 g rørsukker
75 g hvid chokolade
125 g smør/kokosolie
2 spsk. kokossirup
3 æg
200 g sigtet speltmel
100 g kokosmel
2 tsk. bagepulver
2½ dl mælk
150 g friske blåbær
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175°C uden varmluft.
Pisk sukker, kokossirup og smør til det bliver luftigt og hvidt.
Tilsæt æggene ét ad gangen under piskning.
Bland mel, kokosmel og bagepulver sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hak chokoladen groft og vend den forsigtigt i dejen sammen med de skyllede og afdryppede blåbær.
Fyld 15 muffinsforme (ca. ¾ fyldt).
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15-20 minutter til de er gyldne og faste.
Test om de er færdige ved at stikke en kødnål i midten af en kage – hænger der dej fast, skal de bages et par minutter mere.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier