Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kokoskugler med ingefær
Brød & Bagværk
Serveringer: 35
Ingredienser
Fremgangsmåde
80 g cashewnødder
80 g af den faste del af en dåse kokosmælk
3 spsk. kokossirup* eller ahornssirup
2 spsk. kokosfibermel*
1 spsk. (stor) kokosolie
1 knsp. ingefær, stødt
Pynt
60 g groft kokosmel
Udblød cashewnødderne i koldt vand i min. 3 timer.
Hæld vandet fra og blend nødderne grundigt med kokosmælken, og kør herefter resten af ingredienserne i til det bliver en ensartet masse.
Stil kokosmassen på køl min 30 min. form små kugler og tril dem i den grove kokosmel.
Ingredienser
80 g cashewnødder
80 g af den faste del af en dåse kokosmælk
3 spsk. kokossirup* eller ahornssirup
2 spsk. kokosfibermel*
1 spsk. (stor) kokosolie
1 knsp. ingefær, stødt
Pynt
60 g groft kokosmel
Fremgangsmåde
Udblød cashewnødderne i koldt vand i min. 3 timer.
Hæld vandet fra og blend nødderne grundigt med kokosmælken, og kør herefter resten af ingredienserne i til det bliver en ensartet masse.
Stil kokosmassen på køl min 30 min. form små kugler og tril dem i den grove kokosmel.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier