Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Knækbrødstarteletter
Brød & Bagværk
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
½ pose stenalderbrødmix fra (250 g)
1 stort æg
1 dl vand
1½ dl havregryn
2 spsk. olivenolie
1 tsk. fint havsalt
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir, og tryk cirkler ud på ca. 12 cm i diameter, og tryk dem ned i en muffinform.
Alternativt kan dejen trykkes ud i tarteletforme eller silikoneforme med fingrene, hvis den er svær at rulle ud.
Formene behøver ikke at blive smurt, da olien i kernerne udskilles under Bakingen og gør, at tarteletterne kan slippe formen.
Bag tarteletterne i ca. 18-20 min., eller indtil de er sprøde og gyldne.
Tag dem ud af formene, og lad dem køle af på en bagerist.
Lav nu saucen Smelt smørret i en gryde, og tilsæt melet, mens du pisker.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, og pisk det ud i smør/mel-opBakingen.
Fortsæt, indtil du har en lind, blank og cremet sauce.
Smag saucen til med æblecidereddike, salt og peber, og juster evt. saucen med mere bouillon, hvis den er for tyk.
Når kyllingen er kølet af, plukkes kødet i ensartede stykker.
De grønne asparges skylles og snittes.
Skyl og snit salvien fint.
Gem nogle fine små blade til at pynte med.
Inden retten skal serveres, varmes saucen op, og kyllingen tilsættes og varmes igennem ved svag varme.
Til sidst tilsættes aspargessnitterne og den friske salvie.
Ingredienser
½ pose stenalderbrødmix fra (250 g)
1 stort æg
1 dl vand
1½ dl havregryn
2 spsk. olivenolie
1 tsk. fint havsalt
Fremgangsmåde
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir, og tryk cirkler ud på ca. 12 cm i diameter, og tryk dem ned i en muffinform.
Alternativt kan dejen trykkes ud i tarteletforme eller silikoneforme med fingrene, hvis den er svær at rulle ud.
Formene behøver ikke at blive smurt, da olien i kernerne udskilles under Bakingen og gør, at tarteletterne kan slippe formen.
Bag tarteletterne i ca. 18-20 min., eller indtil de er sprøde og gyldne.
Tag dem ud af formene, og lad dem køle af på en bagerist.
Lav nu saucen Smelt smørret i en gryde, og tilsæt melet, mens du pisker.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, og pisk det ud i smør/mel-opBakingen.
Fortsæt, indtil du har en lind, blank og cremet sauce.
Smag saucen til med æblecidereddike, salt og peber, og juster evt. saucen med mere bouillon, hvis den er for tyk.
Når kyllingen er kølet af, plukkes kødet i ensartede stykker.
De grønne asparges skylles og snittes.
Skyl og snit salvien fint.
Gem nogle fine små blade til at pynte med.
Inden retten skal serveres, varmes saucen op, og kyllingen tilsættes og varmes igennem ved svag varme.
Til sidst tilsættes aspargessnitterne og den friske salvie.
Lignende opskrifter
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Bananbrød (glutenfri og laktosefri)
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent