Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Klassisk speltlandbrød
Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
10 g gær
4 dl koldt vand
10 g havsalt
2 spsk. olivenolie
100 g spelt- eller havregryn
500 g sigtet speltmel
Opløs gæren i vand.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Rør godt og hæld i en smurt form.
Dæk med et fugtigt klæde og sæt i køleskabet 8-10 timer.
Bag brødet nederst i ovnen ved 200º C i ca. 1 time og 15 min.
Ingredienser
10 g gær
4 dl koldt vand
10 g havsalt
2 spsk. olivenolie
100 g spelt- eller havregryn
500 g sigtet speltmel
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vand.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Rør godt og hæld i en smurt form.
Dæk med et fugtigt klæde og sæt i køleskabet 8-10 timer.
Bag brødet nederst i ovnen ved 200º C i ca. 1 time og 15 min.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent