Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kanelsnurrer
Brød & Bagværk
Serveringer: 15
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dej
35 g gær
4 dl risdrik (prøv coconut dream)
150 g kokosolie
2 spsk. kokossukker
1 tsk. salt
1,5 tsk. kardemomme
1 æg
800 g sigtet speltmel
Remonce
150 g kokosolie (ikke smeltet)
150 g kokossukker
3 spsk. kanel
Opløs gæren i risdrik.
Bland herefter smeltet kokosolie, kokossukker, salt og kardemomme i.
Tilsæt herefter ægget og rør godt.
Herefter tilsættes melet lidt efter lidt, hold en lille smule tilbage til at drysse på bordet.
Kom dejen ud på bordet og ælt den indtil den er smidig og ikke klæber til bordet.
Kom dejen op i en skål tildækket med et klæde og lad den hæve i 1 time.
I mellemtiden laves remoncen. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og pisk det sammen med en håndmixer, indtil den er ensartet.
Rul herefter dejen ud til en firkant på 50x60cm og 0,5 cm i tykkelsen.
Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen.
Dejen foldes på midten og lukkes i kanterne med et lille tryk.
Skær 3 cm brede strimler af hele dejen.
Del nu den 3 cm brede strimmel på midten, dog ikke helt igennem.
Begynd at flette de tre strimler, og når du kommer til enden, laves en knude.
Kom snurrerene op på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve under et klæde i 30 minutter.
Snurrerene bages i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
Afkøles inden servering.
Ingredienser
Dej
35 g gær
4 dl risdrik (prøv coconut dream)
150 g kokosolie
2 spsk. kokossukker
1 tsk. salt
1,5 tsk. kardemomme
1 æg
800 g sigtet speltmel
Remonce
150 g kokosolie (ikke smeltet)
150 g kokossukker
3 spsk. kanel
Fremgangsmåde
Opløs gæren i risdrik.
Bland herefter smeltet kokosolie, kokossukker, salt og kardemomme i.
Tilsæt herefter ægget og rør godt.
Herefter tilsættes melet lidt efter lidt, hold en lille smule tilbage til at drysse på bordet.
Kom dejen ud på bordet og ælt den indtil den er smidig og ikke klæber til bordet.
Kom dejen op i en skål tildækket med et klæde og lad den hæve i 1 time.
I mellemtiden laves remoncen. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og pisk det sammen med en håndmixer, indtil den er ensartet.
Rul herefter dejen ud til en firkant på 50x60cm og 0,5 cm i tykkelsen.
Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen.
Dejen foldes på midten og lukkes i kanterne med et lille tryk.
Skær 3 cm brede strimler af hele dejen.
Del nu den 3 cm brede strimmel på midten, dog ikke helt igennem.
Begynd at flette de tre strimler, og når du kommer til enden, laves en knude.
Kom snurrerene op på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve under et klæde i 30 minutter.
Snurrerene bages i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
Afkøles inden servering.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent