Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Gurkemeje boller med speltkerner
Brød & Bagværk
Serveringer: 16
Ingredienser
Fremgangsmåde
15 g gær
1¾ dl koldt vand
1¾ dl kold sødmælk
50 g speltkerner
2 æg
700 g sigtet speltmel
2 spsk. honning
10 g gurkemeje
10 g salt
55 g blødt smør
Kog speltkernerne som det fremgår på bagsiden af pakken.
Køl dem af inden de anvendes.
Bland alle ingredienserne og ælt dejen i røremaskinen ca. 10 min på medium hastighed til dejen bliver glat og blank.
Dæk dejen til, og lad den hvile i 30 min.
Del dejen i 16 lige store stykker.
Tril/form dejstykkerne til boller.
Læg bollerne med 4 cm mellerum i en bradepande med bagepapir, og lad dem hæve.
Det tager ca. 2-3 timer.
Når bollerne er hævet til ca. dobbelt størrelse, vil de nå sammen, så de får form som hveder.
Bag gurkemejebollerne ca. 15-20 minutter ved 180° varmluft.
Lad dem køle af på en rist og nyd dem til en god kop te.
Ingredienser
15 g gær
1¾ dl koldt vand
1¾ dl kold sødmælk
50 g speltkerner
2 æg
700 g sigtet speltmel
2 spsk. honning
10 g gurkemeje
10 g salt
55 g blødt smør
Fremgangsmåde
Kog speltkernerne som det fremgår på bagsiden af pakken.
Køl dem af inden de anvendes.
Bland alle ingredienserne og ælt dejen i røremaskinen ca. 10 min på medium hastighed til dejen bliver glat og blank.
Dæk dejen til, og lad den hvile i 30 min.
Del dejen i 16 lige store stykker.
Tril/form dejstykkerne til boller.
Læg bollerne med 4 cm mellerum i en bradepande med bagepapir, og lad dem hæve.
Det tager ca. 2-3 timer.
Når bollerne er hævet til ca. dobbelt størrelse, vil de nå sammen, så de får form som hveder.
Bag gurkemejebollerne ca. 15-20 minutter ved 180° varmluft.
Lad dem køle af på en rist og nyd dem til en god kop te.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent