Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Gulerodskage med havtorn frosting
Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g blødt smør
100 g kokossukker
100 g rørsukker
4 æg
4 gulerødder, groft revet
150 g sigtet speltmel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
50 g pekannødder
1½ dl rosiner
Cream cheese frosting med havtorn
1 pk. neutral cream cheese
1½ tsk. havtorn pulver
2 spsk. flormelis
1 lime, skal herfra
25 g pekannødder
Evt. tynde gulerodsbånd
Tænd ovnen på 175℃.
Pisk smør, kokossukker og rørsukker sammen.
Rør gulerødder, æg og pekannødder i dejen.
Sigt alle de tørre ingredienser i dejen og rør den godt sammen.
Tilsæt til sidst rosiner.
Kom dejen i en smurt springform på 20 cm i diameter, og bag den ved 175℃ i 45 minutter.
Bland cream cheese, havtornpulver og flormelis sammen til frosting, og stil på køl indtil den skal bruges til kagen.
Lad kagen køle af inden den pyntes med frosting, nødder, gulerodsbånd og fintrevet limeskal.
Ingredienser
150 g blødt smør
100 g kokossukker
100 g rørsukker
4 æg
4 gulerødder, groft revet
150 g sigtet speltmel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
50 g pekannødder
1½ dl rosiner
Cream cheese frosting med havtorn
1 pk. neutral cream cheese
1½ tsk. havtorn pulver
2 spsk. flormelis
1 lime, skal herfra
25 g pekannødder
Evt. tynde gulerodsbånd
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175℃.
Pisk smør, kokossukker og rørsukker sammen.
Rør gulerødder, æg og pekannødder i dejen.
Sigt alle de tørre ingredienser i dejen og rør den godt sammen.
Tilsæt til sidst rosiner.
Kom dejen i en smurt springform på 20 cm i diameter, og bag den ved 175℃ i 45 minutter.
Bland cream cheese, havtornpulver og flormelis sammen til frosting, og stil på køl indtil den skal bruges til kagen.
Lad kagen køle af inden den pyntes med frosting, nødder, gulerodsbånd og fintrevet limeskal.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier