Glutenfri brownie med sorte bønner

Brød & Bagværk
Serveringer:

Ingredienser

1 dåse afdryppede sorte bønner
80 g mørk chokolade
100 g blødt smør eller kokosolie
250 g rørsukker
5 æg
75 g mandelmel
40 g kakaopulver (1 dl)
80 g groft hakkede valnødder/hasselnødder
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 knsp. havsalt/himalayassalt

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 175 °C. 
De afdryppede bønner males i en foodprocessor.
Chokoladen smeltes i vandbad.
Pisk smør eller kokosolie med rørsukker, tilsæt æggene et ad gangen og pisk til det er godt luftigt.
Rør malede bønner, mandelmel, kakao, vaniljesukker, bagepulver, salt og hakkede nødder i.
Vend den smeltede chokolade i.
Fyldes i smurt bageform ca. 20 x 30 cm. Bages i 25 – 30 min.

Lignende opskrifter