Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Flødeboller med chiafrø
Brød & Bagværk
Serveringer: 20
Ingredienser
Fremgangsmåde
20-25 mini speltvafler
250 g mørk overtræks chokolade
Guf
300 g rørsukker
1 dl vand
150 g past. æggehvider
Kog vand og sukker op i en gryde i ca. 2 min. Sukkerlagen er klar, når den bliver gennemsigtig og slår store bobler, og alt sukkeret er opløst.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkerlagen i en tynd stråle. Pisk yderligere 15 min.
Læg mini speltvaflerne med god afstand.
Guffet puttes på en sprøjtepose, og sprøjtes op til flødeboller på vaflerne.
Lad flødebollerne stå i 30 min. inden de overtrækkes med chokolade.
Temperer chokoladen og dyp dine flødeboller i den smeltede chokolade.
Drys de overtrukne flødeboller med matcha pulver eller chiafrø.
Ingredienser
20-25 mini speltvafler
250 g mørk overtræks chokolade
Guf
300 g rørsukker
1 dl vand
150 g past. æggehvider
Fremgangsmåde
Kog vand og sukker op i en gryde i ca. 2 min. Sukkerlagen er klar, når den bliver gennemsigtig og slår store bobler, og alt sukkeret er opløst.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkerlagen i en tynd stråle. Pisk yderligere 15 min.
Læg mini speltvaflerne med god afstand.
Guffet puttes på en sprøjtepose, og sprøjtes op til flødeboller på vaflerne.
Lad flødebollerne stå i 30 min. inden de overtrækkes med chokolade.
Temperer chokoladen og dyp dine flødeboller i den smeltede chokolade.
Drys de overtrukne flødeboller med matcha pulver eller chiafrø.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent