Flødeboller med chiafrø

Brød & Bagværk
Serveringer: 20

Ingredienser

20-25 mini speltvafler
250 g mørk overtræks chokolade

Guf

300 g rørsukker
1 dl vand
150 g past. æggehvider

Fremgangsmåde

Kog vand og sukker op i en gryde i ca. 2 min. Sukkerlagen er klar, når den bliver gennemsigtig og slår store bobler, og alt sukkeret er opløst.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkerlagen i en tynd stråle. Pisk yderligere 15 min.
Læg mini speltvaflerne med god afstand.
Guffet puttes på en sprøjtepose, og sprøjtes op til flødeboller på vaflerne.
Lad flødebollerne stå i 30 min. inden de overtrækkes med chokolade.
Temperer chokoladen og dyp dine flødeboller i den smeltede chokolade.
Drys de overtrukne flødeboller med matcha pulver eller chiafrø. 

Lignende opskrifter