Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Chokolademuffins med tranebær
Brød & Bagværk
Serveringer: 18
Ingredienser
Fremgangsmåde
90 g quinoamel
90 g mandelmel
90 g havremel
2 spsk. økologisk maizena
3/4 dl kakaopulver
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. salt
75 g økologisk mørk chokolade
1 stor økologisk banan
3 økologiske æg
3 dl sojamælk
1 dl ahornsirup
1 1/2 dl ekstra jomfru olivenolie
2 dl tørrede tranebær
Tranebærcreme
1 dl tørrede tranebær
1 tsk. kokossukker
2 dl økologisk fløde (kan erstattet af coconut cream)
Sæt ovnen på 200 grader.
Bland alle tørre ingredienser i en skål.
Smelt chokoladen over et vandbad, og lad det køle af.
Mos bananen i en skål og tilsæt herefter æg, sojamælk, ahornsirup og olie.
Sigt melblandingen i væsken og pisk det til en jævn masse.
Bland den smeltede chokolade og tilsæt de tørrede tranebær.
Fordel dejen i 18 muffin-forme.
Fyld kun 2/3 op i hver muffinform.
Bages midt i ovnen i 15-18 minutter.
Tranebærcreme
Pisk fløden til en let skum.
Bruger du Coconut cream skal du sørge for, at den har været på køl eller frys inden du pisker den.
Bland kokossukker og tørrede tranebær i den letpiskede fløde.
Server muffins med tranebærcremen som toppen eller ved siden.
Ingredienser
90 g quinoamel
90 g mandelmel
90 g havremel
2 spsk. økologisk maizena
3/4 dl kakaopulver
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. salt
75 g økologisk mørk chokolade
1 stor økologisk banan
3 økologiske æg
3 dl sojamælk
1 dl ahornsirup
1 1/2 dl ekstra jomfru olivenolie
2 dl tørrede tranebær
Tranebærcreme
1 dl tørrede tranebær
1 tsk. kokossukker
2 dl økologisk fløde (kan erstattet af coconut cream)
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 200 grader.
Bland alle tørre ingredienser i en skål.
Smelt chokoladen over et vandbad, og lad det køle af.
Mos bananen i en skål og tilsæt herefter æg, sojamælk, ahornsirup og olie.
Sigt melblandingen i væsken og pisk det til en jævn masse.
Bland den smeltede chokolade og tilsæt de tørrede tranebær.
Fordel dejen i 18 muffin-forme.
Fyld kun 2/3 op i hver muffinform.
Bages midt i ovnen i 15-18 minutter.
Tranebærcreme
Pisk fløden til en let skum.
Bruger du Coconut cream skal du sørge for, at den har været på køl eller frys inden du pisker den.
Bland kokossukker og tørrede tranebær i den letpiskede fløde.
Server muffins med tranebærcremen som toppen eller ved siden.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent