Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Cashew- avocadospread
Brød & Bagværk
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g cashewnødder
Vand
1 fed hvidløg
1½ tsk. hvidløgsgranulat
1 citron, saft herfra
2 tsk. æblecidereddike
1 avokado
½ dl. vand
1 tsk. chiliflager
Salt
Peber
Udblød cashewnødderne i vand i ca. 30 minutter, men gerne natten over.
Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor.
Kør din spread til den er cremet og fyldig.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Hvis din spread er for tyk tilsæt en smule mere vand.
Ingredienser
150 g cashewnødder
Vand
1 fed hvidløg
1½ tsk. hvidløgsgranulat
1 citron, saft herfra
2 tsk. æblecidereddike
1 avokado
½ dl. vand
1 tsk. chiliflager
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Udblød cashewnødderne i vand i ca. 30 minutter, men gerne natten over.
Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor.
Kør din spread til den er cremet og fyldig.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Hvis din spread er for tyk tilsæt en smule mere vand.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier