Blåbærmuffins

Brød & Bagværk
Serveringer: 12
Af

Ingredienser

1 dåse butterbeans
2 æg
2 dl skyr
2 spsk mandelsmør
100 g frosne blåbær
50 g kokosfibermel
8-10 friske dadler
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniliepulver
1 tsk salt

Topping

125 g mascarpone
100 g frosne blåbær
1/2 tsk vanille
Skallen fra 1/2 økologisk citron
Friske blåbær

Fremgangsmåde

Butterbeans, æg, skyr, dadler og mandelsmør blendes til en ensartet og cremet konsistens.
Tilsæt bagepulver, salt, vaniliepulver og kokosfibermel og rør det godt sammen.
Vend til sidst de frosne blåbær i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem i en 180 grader varm ovn i 35-40min.
Imens kagen bager blendes alle ingresienser til toppingen sammen og stil den på køl til den skal serveres.
Tag muffinsene ud af ovnen og lad dem køle lidt ned på en bagerist.
Server muffinsene lune med mascarponetoppingen og friske blåbær.

Lignende opskrifter