Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Blåbærmuffins
Brød & Bagværk
Serveringer: 12
Af
maria Engbjerg
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dåse butterbeans
2 æg
2 dl skyr
2 spsk mandelsmør
100 g frosne blåbær
50 g kokosfibermel
8-10 friske dadler
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniliepulver
1 tsk salt
Topping
125 g mascarpone
100 g frosne blåbær
1/2 tsk vanille
Skallen fra 1/2 økologisk citron
Friske blåbær
Butterbeans, æg, skyr, dadler og mandelsmør blendes til en ensartet og cremet konsistens.
Tilsæt bagepulver, salt, vaniliepulver og kokosfibermel og rør det godt sammen.
Vend til sidst de frosne blåbær i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem i en 180 grader varm ovn i 35-40min.
Imens kagen bager blendes alle ingresienser til toppingen sammen og stil den på køl til den skal serveres.
Tag muffinsene ud af ovnen og lad dem køle lidt ned på en bagerist.
Server muffinsene lune med mascarponetoppingen og friske blåbær.
Ingredienser
1 dåse butterbeans
2 æg
2 dl skyr
2 spsk mandelsmør
100 g frosne blåbær
50 g kokosfibermel
8-10 friske dadler
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniliepulver
1 tsk salt
Topping
125 g mascarpone
100 g frosne blåbær
1/2 tsk vanille
Skallen fra 1/2 økologisk citron
Friske blåbær
Fremgangsmåde
Butterbeans, æg, skyr, dadler og mandelsmør blendes til en ensartet og cremet konsistens.
Tilsæt bagepulver, salt, vaniliepulver og kokosfibermel og rør det godt sammen.
Vend til sidst de frosne blåbær i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem i en 180 grader varm ovn i 35-40min.
Imens kagen bager blendes alle ingresienser til toppingen sammen og stil den på køl til den skal serveres.
Tag muffinsene ud af ovnen og lad dem køle lidt ned på en bagerist.
Server muffinsene lune med mascarponetoppingen og friske blåbær.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Bananbrød (glutenfri og laktosefri)
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent