Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Bananbrød (glutenfri og laktosefri)
Brød & Bagværk
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 modne bananer
25 g kokosolie
25 g græskarkernesmør
150 g hakkede dadler
4 æg
100 g glutenfri havremel
1 tsk. kardemomme
2 tsk. kanel
100 g glutenfri havregryn
2 spsk. kokosmel
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
Mos bananerne enten med en minihakker eller blot en gaffel.
Hak dadlerne i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne sammen og rør til en ensartet dej.
Smør en form (24 cm) med en lille smule kokosolie.
Hæld dejen i formen og bag brødet i ovnen ved 180 grader, i 30-35 minutter.
Ingredienser
2 modne bananer
25 g kokosolie
25 g græskarkernesmør
150 g hakkede dadler
4 æg
100 g glutenfri havremel
1 tsk. kardemomme
2 tsk. kanel
100 g glutenfri havregryn
2 spsk. kokosmel
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
Fremgangsmåde
Mos bananerne enten med en minihakker eller blot en gaffel.
Hak dadlerne i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne sammen og rør til en ensartet dej.
Smør en form (24 cm) med en lille smule kokosolie.
Hæld dejen i formen og bag brødet i ovnen ved 180 grader, i 30-35 minutter.
Lignende opskrifter
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Banan-kernebrød
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent