Sprød avocado- & quinoasalat

Salat
Serveringer: 4

Ingredienser

1 ½ dl quinoa (rød, sort, hvid kan alle bruges)
50 g mandler
1 økologisk grape
1 økologisk lime
1 spsk. ahornsirup 
3 spsk. olivenolie 
2 modne avocadoer
2 håndfulde spinat/babyspinat
Havsalt og peber

Fremgangsmåde

Rist quinoaen kort på en tør pande.
Kog de letristede quinoaer ca. 15 min i usaltet vand.
Rør lidt salt i og dryp overskydende vand fra.
Rist mandlerne på en tør pande 4-5 min.
Lad dem køle lidt, og hak dem groft.
Skær skrællen af grapen og limen, og skær grape- og limefileterne fri for lamellerne, gem grape- og limesaften.
Vend grape- og limesaft- og fileter, ahornsirup, olie, nip salt og peber sammen.
Halver avocadoerne, kassér stenene, og skær kødet i både.
Vend dem med grape-limedressingen.
Vend quinoa og spinat i Saladen og til sidst mandler.
Servér straks.

Lignende opskrifter