Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Sprød avocado- & quinoasalat
Salat
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 ½ dl quinoa (rød, sort, hvid kan alle bruges)
50 g mandler
1 økologisk grape
1 økologisk lime
1 spsk. ahornsirup
3 spsk. olivenolie
2 modne avocadoer
2 håndfulde spinat/babyspinat
Havsalt og peber
Rist quinoaen kort på en tør pande.
Kog de letristede quinoaer ca. 15 min i usaltet vand.
Rør lidt salt i og dryp overskydende vand fra.
Rist mandlerne på en tør pande 4-5 min.
Lad dem køle lidt, og hak dem groft.
Skær skrællen af grapen og limen, og skær grape- og limefileterne fri for lamellerne, gem grape- og limesaften.
Vend grape- og limesaft- og fileter, ahornsirup, olie, nip salt og peber sammen.
Halver avocadoerne, kassér stenene, og skær kødet i både.
Vend dem med grape-limedressingen.
Vend quinoa og spinat i Saladen og til sidst mandler.
Servér straks.
Ingredienser
1 ½ dl quinoa (rød, sort, hvid kan alle bruges)
50 g mandler
1 økologisk grape
1 økologisk lime
1 spsk. ahornsirup
3 spsk. olivenolie
2 modne avocadoer
2 håndfulde spinat/babyspinat
Havsalt og peber
Fremgangsmåde
Rist quinoaen kort på en tør pande.
Kog de letristede quinoaer ca. 15 min i usaltet vand.
Rør lidt salt i og dryp overskydende vand fra.
Rist mandlerne på en tør pande 4-5 min.
Lad dem køle lidt, og hak dem groft.
Skær skrællen af grapen og limen, og skær grape- og limefileterne fri for lamellerne, gem grape- og limesaften.
Vend grape- og limesaft- og fileter, ahornsirup, olie, nip salt og peber sammen.
Halver avocadoerne, kassér stenene, og skær kødet i både.
Vend dem med grape-limedressingen.
Vend quinoa og spinat i Saladen og til sidst mandler.
Servér straks.
Lignende opskrifter
Couscous salat med nødder og krydderurter
Grønkålssalat: Fetafyldte dadler, Pærer & hasselnødder
Jordbærsalat med belugalinser & lakrids
Kornotto med svampe, hasselnødder & vilde urter
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent