Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Sommersalat med hel boghvede
Salat
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl hel boghvede
1 tsk. spidskommen, knust
½ spidskål
1 lille bundt radiser
1 lille bakke blåbær
50 g sukkerærter
Dressing
1 dl olivenolie
3 spsk. æblecidereddike
½ tsk. basilikum
1 nip havsalt
Kog boghveden i letsaltet vand i ca. 10 min.
Skyl den kogte boghvede under koldt vand og sigt vandet fra og lad dem dryppe af i en sigte.
Rør imens dressingen sammen og smag til med salt.
Rist boghvedekernerne et par minutter i olie på en varm pande.
Krydre dem med salt og knust spids-kommen.
Skyl kålen grundigt og hak den groft.
Vask radiser, sukkersnaps og blåbær.
Skær radiserne i tynde skiver og sukkersnaps i aflange snitter.
Vend kålen, radiser og sukkersnaps med dressingen og drys med de sprøde boghvedekerner.
Server gerne med lækkert brød og evt. hvid fisk.
Ingredienser
1 dl hel boghvede
1 tsk. spidskommen, knust
½ spidskål
1 lille bundt radiser
1 lille bakke blåbær
50 g sukkerærter
Dressing
1 dl olivenolie
3 spsk. æblecidereddike
½ tsk. basilikum
1 nip havsalt
Fremgangsmåde
Kog boghveden i letsaltet vand i ca. 10 min.
Skyl den kogte boghvede under koldt vand og sigt vandet fra og lad dem dryppe af i en sigte.
Rør imens dressingen sammen og smag til med salt.
Rist boghvedekernerne et par minutter i olie på en varm pande.
Krydre dem med salt og knust spids-kommen.
Skyl kålen grundigt og hak den groft.
Vask radiser, sukkersnaps og blåbær.
Skær radiserne i tynde skiver og sukkersnaps i aflange snitter.
Vend kålen, radiser og sukkersnaps med dressingen og drys med de sprøde boghvedekerner.
Server gerne med lækkert brød og evt. hvid fisk.
Lignende opskrifter
Couscous salat med nødder og krydderurter
Grønkålssalat: Fetafyldte dadler, Pærer & hasselnødder
Jordbærsalat med belugalinser & lakrids
Kornotto med svampe, hasselnødder & vilde urter
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent