Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Rødbedesalat
Salat
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
2-3 lange rødbeder
½ dl græskarkerner
Mix Salad med rucola
50 g Saladost
100 ml mørk balsamico
Kog rødbederne i saltet vand i ca. 30-60 min. alt afhængig af størrelsen.
Herefter kan du gnubbe skindet af. Skær rødbederne i skiver.
Skyl salaten.
Skær osten i små stykker.
Rist græskarkernerne på en tør pande indtil de er gyldne og begynder at dufte.
Anret herefter et fad med alle elementerne.
Kog balsamicoeddiken ind til det halve og hæld henover Saladen.
Ingredienser
2-3 lange rødbeder
½ dl græskarkerner
Mix Salad med rucola
50 g Saladost
100 ml mørk balsamico
Fremgangsmåde
Kog rødbederne i saltet vand i ca. 30-60 min. alt afhængig af størrelsen.
Herefter kan du gnubbe skindet af. Skær rødbederne i skiver.
Skyl salaten.
Skær osten i små stykker.
Rist græskarkernerne på en tør pande indtil de er gyldne og begynder at dufte.
Anret herefter et fad med alle elementerne.
Kog balsamicoeddiken ind til det halve og hæld henover Saladen.
Lignende opskrifter
Couscous salat med nødder og krydderurter
Grønkålssalat: Fetafyldte dadler, Pærer & hasselnødder
Jordbærsalat med belugalinser & lakrids
Kornotto med svampe, hasselnødder & vilde urter
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier