Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Mættende rød & hvid sommersalat
Salat
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dressing
3 spsk. økologisk ahornsirup (kan erstattes af økologisk agavesirup eller økologisk honning)
1 spsk. økologisk hindbærbalsamicoeddike (kan erstattes af økologisk æblecidereddike eller granatæblebalsamicoeddike)
3 spsk. økologisk olivenolie
Havsalt og friskkværnet økologisk peber
Salat
200 g økologisk bulgur (kan erstattes af økologisk quinoa, økologisk hel boghvede eller franske grønne økologiske linser)
50 g økologiske cashewnødder (kan erstattes af økologiske mandler eller økologiske pistacienødder)
½ økologisk blomkålhoved
20 økologiske jordbær
1 håndfuld granatæblekerner kan erstattes af ribs
1 stængel økologisk blegselleri (kan udelades)
10 blade frisk økologisk mynte
Kog bulguren (eller den type korn/linse der vælges som den mættende ingrediens) efter anvisningen.
Skyl den kogte bulgur i kold vand og lad dem ellers køle helt af.
Rør dressingen grundigt sammen og lad den står og trækken mens resten af salaten laves.
Rist cashewnødderne let på en tør pande og lad dem køle af og drys med lidt salt.
Skyl blomkålen og del den i mindre buketter, skær buketterne i tynde skiver evt. på et mandolinjern.
Skyl jordbærrene og halver dem (behold gerne blomsten), frigør granatæblekerne og skær blegselleri i små tern.
Vend alle ingredienserne til salaten og hæld dressingen jævnt over.
Pynt med lidt mynteblade samt granatæblekerner.
Ingredienser
Dressing
3 spsk. økologisk ahornsirup (kan erstattes af økologisk agavesirup eller økologisk honning)
1 spsk. økologisk hindbærbalsamicoeddike (kan erstattes af økologisk æblecidereddike eller granatæblebalsamicoeddike)
3 spsk. økologisk olivenolie
Havsalt og friskkværnet økologisk peber
Salat
200 g økologisk bulgur (kan erstattes af økologisk quinoa, økologisk hel boghvede eller franske grønne økologiske linser)
50 g økologiske cashewnødder (kan erstattes af økologiske mandler eller økologiske pistacienødder)
½ økologisk blomkålhoved
20 økologiske jordbær
1 håndfuld granatæblekerner kan erstattes af ribs
1 stængel økologisk blegselleri (kan udelades)
10 blade frisk økologisk mynte
Fremgangsmåde
Kog bulguren (eller den type korn/linse der vælges som den mættende ingrediens) efter anvisningen.
Skyl den kogte bulgur i kold vand og lad dem ellers køle helt af.
Rør dressingen grundigt sammen og lad den står og trækken mens resten af salaten laves.
Rist cashewnødderne let på en tør pande og lad dem køle af og drys med lidt salt.
Skyl blomkålen og del den i mindre buketter, skær buketterne i tynde skiver evt. på et mandolinjern.
Skyl jordbærrene og halver dem (behold gerne blomsten), frigør granatæblekerne og skær blegselleri i små tern.
Vend alle ingredienserne til salaten og hæld dressingen jævnt over.
Pynt med lidt mynteblade samt granatæblekerner.
Lignende opskrifter
Couscous salat med nødder og krydderurter
Grønkålssalat: Fetafyldte dadler, Pærer & hasselnødder
Jordbærsalat med belugalinser & lakrids
Kornotto med svampe, hasselnødder & vilde urter
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent