Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kålsalat med boghvede og dadler med feta
Salat
Serveringer: 4
Kål og dadler har altid været et godt match, og nu får de selskab af eksotisk mango, sprød boghvede og dejlig cremet feta.
Af
Urtekram
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl boghvede
4 spsk. olivenolie
200 g kål, f.eks. grøn-, spids-, hvid- eller rødkål
1 avokado
1 mango
50 g feta
16 dadler uden sten
1 spsk. balsamicoeddike
Kog boghveden i letsaltet vand i ca. 10 min.
Sigt vandet fra, køl den af under koldt vand, og lad den dryppe af i sigten.
Varm en pande op, tilsæt lidt olie, og rist den kogte boghvede et par minutter.
Krydre den med salt og peber.
Skyl kålen grundigt, og hak den groft.
Skær avokadoen i skiver.
Skræl mangoen, skær kø¬det fra stenen og skær det i tynde skiver.
Fyld feta i dadlerne og skær dem i skiver.
Anret salaten med alle ingredienserne, og dryp med olivenolie og balsamicoeddike samt salt og friskkværnet peber lige inden serve¬ring.
Ingredienser
1 dl boghvede
4 spsk. olivenolie
200 g kål, f.eks. grøn-, spids-, hvid- eller rødkål
1 avokado
1 mango
50 g feta
16 dadler uden sten
1 spsk. balsamicoeddike
Fremgangsmåde
Kog boghveden i letsaltet vand i ca. 10 min.
Sigt vandet fra, køl den af under koldt vand, og lad den dryppe af i sigten.
Varm en pande op, tilsæt lidt olie, og rist den kogte boghvede et par minutter.
Krydre den med salt og peber.
Skyl kålen grundigt, og hak den groft.
Skær avokadoen i skiver.
Skræl mangoen, skær kø¬det fra stenen og skær det i tynde skiver.
Fyld feta i dadlerne og skær dem i skiver.
Anret salaten med alle ingredienserne, og dryp med olivenolie og balsamicoeddike samt salt og friskkværnet peber lige inden serve¬ring.
Lignende opskrifter
Couscous salat med nødder og krydderurter
Grønkålssalat: Fetafyldte dadler, Pærer & hasselnødder
Jordbærsalat med belugalinser & lakrids
Kornotto med svampe, hasselnødder & vilde urter
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier