Kålsalat med boghvede og dadler med feta

Salat
Serveringer: 4
Kål og dadler har altid været et godt match, og nu får de selskab af eksotisk mango, sprød boghvede og dejlig cremet feta.
Af

Ingredienser

1 dl boghvede
4 spsk. olivenolie
200 g kål, f.eks. grøn-, spids-, hvid- eller rødkål
1 avokado
1 mango
50 g feta
16 dadler uden sten
1 spsk. balsamicoeddike

Fremgangsmåde

Kog boghveden i letsaltet vand i ca. 10 min.
Sigt vandet fra, køl den af under koldt vand, og lad den dryppe af i sigten.
Varm en pande op, tilsæt lidt olie, og rist den kogte boghvede et par minutter.
Krydre den med salt og peber.
Skyl kålen grundigt, og hak den groft.
Skær avokadoen i skiver.
Skræl mangoen, skær kø¬det fra stenen og skær det i tynde skiver.
Fyld feta i dadlerne og skær dem i skiver.
Anret salaten med alle ingredienserne, og dryp med olivenolie og balsamicoeddike samt salt og friskkværnet peber lige inden serve¬ring.

Lignende opskrifter