Couscous salat med nødder og krydderurter

Salat
Serveringer: 4

Ingredienser

300 g økologisk fuldkornscouscous
2 økologiske porrer
30 g økologiske pistacienødder, grofthakket
30 g økologiske valnødder, grofthakket
30 g økologisek mandler, grofthakket
8 økologisek abrikoser, grofthakkede
8 økologiske dadler, grofthakkede
1 dl økologiske koriander, grofthakket
1 dl økologisk bredbladet persille, grofthakket
1 knsp. økologisk fennikel
2 spsk. økologisk citronbalsamicoeddike
4 spsk. økologisk olivenolie
Havsalt

Fremgangsmåde

Overhæld couscousen med kogende vand.
Lad stå og trække i ca. 10 min., couscousen skal stadig have bid, men må ikke være hårde.
Giv dem evt. 5 min. længere hvis de trænger.
Klargør grønt, urter og tørret frugt.
Bland alle ingredienserne
Smag til med salt og tilsæt evt. en smule mere olivenolie.
Nødder og mandler kan erstattes af f.eks. hassenødder og cashewnødder.
Dadler kan erstattes af ½ dl sultanas rosiner.

Lignende opskrifter