Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Couscous salat med nødder og krydderurter
Salat
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
300 g økologisk fuldkornscouscous
2 økologiske porrer
30 g økologiske pistacienødder, grofthakket
30 g økologiske valnødder, grofthakket
30 g økologisek mandler, grofthakket
8 økologisek abrikoser, grofthakkede
8 økologiske dadler, grofthakkede
1 dl økologiske koriander, grofthakket
1 dl økologisk bredbladet persille, grofthakket
1 knsp. økologisk fennikel
2 spsk. økologisk citronbalsamicoeddike
4 spsk. økologisk olivenolie
Havsalt
Overhæld couscousen med kogende vand.
Lad stå og trække i ca. 10 min., couscousen skal stadig have bid, men må ikke være hårde.
Giv dem evt. 5 min. længere hvis de trænger.
Klargør grønt, urter og tørret frugt.
Bland alle ingredienserne
Smag til med salt og tilsæt evt. en smule mere olivenolie.
Nødder og mandler kan erstattes af f.eks. hassenødder og cashewnødder.
Dadler kan erstattes af ½ dl sultanas rosiner.
Ingredienser
300 g økologisk fuldkornscouscous
2 økologiske porrer
30 g økologiske pistacienødder, grofthakket
30 g økologiske valnødder, grofthakket
30 g økologisek mandler, grofthakket
8 økologisek abrikoser, grofthakkede
8 økologiske dadler, grofthakkede
1 dl økologiske koriander, grofthakket
1 dl økologisk bredbladet persille, grofthakket
1 knsp. økologisk fennikel
2 spsk. økologisk citronbalsamicoeddike
4 spsk. økologisk olivenolie
Havsalt
Fremgangsmåde
Overhæld couscousen med kogende vand.
Lad stå og trække i ca. 10 min., couscousen skal stadig have bid, men må ikke være hårde.
Giv dem evt. 5 min. længere hvis de trænger.
Klargør grønt, urter og tørret frugt.
Bland alle ingredienserne
Smag til med salt og tilsæt evt. en smule mere olivenolie.
Nødder og mandler kan erstattes af f.eks. hassenødder og cashewnødder.
Dadler kan erstattes af ½ dl sultanas rosiner.
Lignende opskrifter
Grønkålssalat: Fetafyldte dadler, Pærer & hasselnødder
Jordbærsalat med belugalinser & lakrids
Kornotto med svampe, hasselnødder & vilde urter
Kålsalat med granatæble & honningristede nødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent