Tabbouleh salat – Libanesisk bulgursalat

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

2,5 dl økologisk bulgur
1½ dl økologisk persille, hakket
1½ dl økologisk mynte, hakket
5 økologiske tomater i små tern
½ økologisk agurk
½ granatæble, kerner herfra
2 økologiske forårsløg

Dressing

2 spsk. økologisk citronsaft
Havsalt
5-7 spsk. økologisk olivenolie 

Fremgangsmåde

Skyl bulguren grundigt og sæt den i blød en times tid, hvorefter den kommes i en si til afdrypning.
Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske, skær agurken i små tern.
Hvis tomaterne er store, deles de i halve og kernerne skrabes fra, så kun den yderste del er tilbage.
Skær ligeledes i mindre tern.
Når bulguren er dryppet af, blandes den med de hakkede grøntsager og urter.
Smag til med salt, peber og citronsaft og tilsæt en smule olivenolie.

Lignende opskrifter