Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Tabbouleh salat – Libanesisk bulgursalat
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
2,5 dl økologisk bulgur
1½ dl økologisk persille, hakket
1½ dl økologisk mynte, hakket
5 økologiske tomater i små tern
½ økologisk agurk
½ granatæble, kerner herfra
2 økologiske forårsløg
Dressing
2 spsk. økologisk citronsaft
Havsalt
5-7 spsk. økologisk olivenolie
Skyl bulguren grundigt og sæt den i blød en times tid, hvorefter den kommes i en si til afdrypning.
Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske, skær agurken i små tern.
Hvis tomaterne er store, deles de i halve og kernerne skrabes fra, så kun den yderste del er tilbage.
Skær ligeledes i mindre tern.
Når bulguren er dryppet af, blandes den med de hakkede grøntsager og urter.
Smag til med salt, peber og citronsaft og tilsæt en smule olivenolie.
Ingredienser
2,5 dl økologisk bulgur
1½ dl økologisk persille, hakket
1½ dl økologisk mynte, hakket
5 økologiske tomater i små tern
½ økologisk agurk
½ granatæble, kerner herfra
2 økologiske forårsløg
Dressing
2 spsk. økologisk citronsaft
Havsalt
5-7 spsk. økologisk olivenolie
Fremgangsmåde
Skyl bulguren grundigt og sæt den i blød en times tid, hvorefter den kommes i en si til afdrypning.
Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske, skær agurken i små tern.
Hvis tomaterne er store, deles de i halve og kernerne skrabes fra, så kun den yderste del er tilbage.
Skær ligeledes i mindre tern.
Når bulguren er dryppet af, blandes den med de hakkede grøntsager og urter.
Smag til med salt, peber og citronsaft og tilsæt en smule olivenolie.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent