Sprød kålsalat

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

Kålsalat

100 g frisk rødkål
50 g frisk grønkål
1 håndfuld vindruer
1 appelsin
1 granatæble
2 friske figner
30 g valnødder
1 håndfuld strødadler

DRESSING

1 spsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kålsalaten

Snit rødkålen fint.
Skyl og rib grønkålen, og hak den fint.
Skyl og halvér druerne.
Skær skrællen af appelsinen, og skær den i fileter. 
Halvér granatæblet, og pil kernerne ud.
Skyl fignerne, og skær dem i kvarte.
Rist valnødderne let på en tør pande.

DRESSING

Bland sennep, eddike, olie, salt og peber.
Vend dressingen sammen med kålsalaten, og top med frugt og nødder.

Lignende opskrifter