Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Shakshuka med grønkål, kikærter og feta
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
300 g tomatoes passata
200 g økologiske cherrytomater
1 kikærter (240 g)
100 g økologisk grønkål
1 økologisk fed hvidløg
1 tsk. stødt paprika
1/2 tsk. fennikelfrø
2 knivspids cayennepeber
4 økologiske æg
100 g økologisk fetaost
1/2 tsk himalayasalt
1 knivspids friskkværnet sort peber
2 spsk. rapsolie
Tilbehør
Chiliflager
Baby spinat
Frisk basilikum
Brød efter eget valg
Bruger du tørrede kikærter, sæt dem da i blød dagen inden og kog dem derefter efter anvisning på posen.
Fjern stilkene fra cherrytomaterne, hvis der er nogle.
Hæld væde fra og skyl kikærter, hvis du anvender dem fra dåse.
Fjern stammen fra den grønkålen og gem bladene.
Skræl og finhak hvidløg.
Pulveriser fennikelfrø i en morter (hvis du ikke har en morter du putte dem i en pose og pulveriser dem med evt. en kagerulle).
Steg grønkålen i rapsolie i en støbejernspande, indtil den blødgjort. Tilsæt hvidløg og krydderier og steg i nogle få minutter.
Tilsæt tomatoes passata, cherrytomater og kikærter.
Lad det simre i 10 minutter.
Lav små lommer i tomatblandingen med en ske og klæk æggene i, et ad gangen, jævnt fordelt i gryden.
Smuldre fetaosten over retten.
Læg et låg på gryden og lad det simre i yderligere 5-10 minutter, indtil æggene størkner lidt, men kålen stadig et lidt sprød.
Server Shakshukan direkte fra gryden. Drys spinatblade, frisk basilikum og chiliflakes over. Serveres med nogle skiver grillet eller ristet brød
Ingredienser
300 g tomatoes passata
200 g økologiske cherrytomater
1 kikærter (240 g)
100 g økologisk grønkål
1 økologisk fed hvidløg
1 tsk. stødt paprika
1/2 tsk. fennikelfrø
2 knivspids cayennepeber
4 økologiske æg
100 g økologisk fetaost
1/2 tsk himalayasalt
1 knivspids friskkværnet sort peber
2 spsk. rapsolie
Tilbehør
Chiliflager
Baby spinat
Frisk basilikum
Brød efter eget valg
Fremgangsmåde
Bruger du tørrede kikærter, sæt dem da i blød dagen inden og kog dem derefter efter anvisning på posen.
Fjern stilkene fra cherrytomaterne, hvis der er nogle.
Hæld væde fra og skyl kikærter, hvis du anvender dem fra dåse.
Fjern stammen fra den grønkålen og gem bladene.
Skræl og finhak hvidløg.
Pulveriser fennikelfrø i en morter (hvis du ikke har en morter du putte dem i en pose og pulveriser dem med evt. en kagerulle).
Steg grønkålen i rapsolie i en støbejernspande, indtil den blødgjort. Tilsæt hvidløg og krydderier og steg i nogle få minutter.
Tilsæt tomatoes passata, cherrytomater og kikærter.
Lad det simre i 10 minutter.
Lav små lommer i tomatblandingen med en ske og klæk æggene i, et ad gangen, jævnt fordelt i gryden.
Smuldre fetaosten over retten.
Læg et låg på gryden og lad det simre i yderligere 5-10 minutter, indtil æggene størkner lidt, men kålen stadig et lidt sprød.
Server Shakshukan direkte fra gryden. Drys spinatblade, frisk basilikum og chiliflakes over. Serveres med nogle skiver grillet eller ristet brød
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent