Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Regnbue bowl med linsedeller
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Linsedeller
2 poser Red Lentil Burger
2 løg
3,5 dl kogende vand
Olie til stegning
Til Salaten
250 g perlespelt eller -byg
4 gulerødder
1 broccolihoved
1/2 bundt frisk persille
1 granatæbler
50 g græskarkerner
Salt
Linsedeller
Hæld Red Lentil Burger Mix i en skål.
Skær løg i tern og tilsæt til skålen sammen med kogende vand.
Rør rundt og lad det trække i 10 minutter.
Fugt hænderne og form blandingen til ca. 8 linsesdeller.
Varm en pande og steg dellerne i en smule olie til de er gyldne.
Salat
Skyl kernerne i lunkent vand – det forhindrer skum ved kogning.
Koges i 25-30 minutter i rigeligt letsaltet vand.
Hæld overskydende vand fra.
Skær gulerødder i helt tynde skiver.
Skær broccoli i helt små stykker.
Hak persille fint. Pil granatæble.
Rist græskarkerner på tør pande med en smule salt til de er let gyldne.
Server alle ingredienserne i en skål sammen med linsedellerne, rødbedehummus og friskbagt brød.
Ingredienser
Linsedeller
2 poser Red Lentil Burger
2 løg
3,5 dl kogende vand
Olie til stegning
Til Salaten
250 g perlespelt eller -byg
4 gulerødder
1 broccolihoved
1/2 bundt frisk persille
1 granatæbler
50 g græskarkerner
Salt
Fremgangsmåde
Linsedeller
Hæld Red Lentil Burger Mix i en skål.
Skær løg i tern og tilsæt til skålen sammen med kogende vand.
Rør rundt og lad det trække i 10 minutter.
Fugt hænderne og form blandingen til ca. 8 linsesdeller.
Varm en pande og steg dellerne i en smule olie til de er gyldne.
Salat
Skyl kernerne i lunkent vand – det forhindrer skum ved kogning.
Koges i 25-30 minutter i rigeligt letsaltet vand.
Hæld overskydende vand fra.
Skær gulerødder i helt tynde skiver.
Skær broccoli i helt små stykker.
Hak persille fint. Pil granatæble.
Rist græskarkerner på tør pande med en smule salt til de er let gyldne.
Server alle ingredienserne i en skål sammen med linsedellerne, rødbedehummus og friskbagt brød.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent