Regnbue bowl med linsedeller

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

Linsedeller

2 poser Red Lentil Burger
2 løg
3,5 dl kogende vand
Olie til stegning

Til Salaten

250 g perlespelt eller -byg
4 gulerødder
1 broccolihoved
1/2 bundt frisk persille
1 granatæbler
50 g græskarkerner
Salt

Fremgangsmåde

Linsedeller

Hæld Red Lentil Burger Mix i en skål.
Skær løg i tern og tilsæt til skålen sammen med kogende vand.
Rør rundt og lad det trække i 10 minutter.
Fugt hænderne og form blandingen til ca. 8 linsesdeller.
Varm en pande og steg dellerne i en smule olie til de er gyldne.

Salat

Skyl kernerne i lunkent vand – det forhindrer skum ved kogning.
Koges i 25-30 minutter i rigeligt letsaltet vand.
Hæld overskydende vand fra.
Skær gulerødder i helt tynde skiver.
Skær broccoli i helt små stykker.
Hak persille fint. Pil granatæble.
Rist græskarkerner på tør pande med en smule salt til de er let gyldne.
Server alle ingredienserne i en skål sammen med linsedellerne, rødbedehummus og friskbagt brød.

Lignende opskrifter