Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Quinoasalat med rødløg, rosiner & gulerødder
Hovedret
Serveringer: 4
Af
Umahro
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 dl økologisk gul quinoa
Ca. 4 dl vand
1 dl økologiske mørke rosiner
3-4 gulerødder, revet groft eller skåret i tynde strimler eller stænger
1 rødløg, skåret i tynde skiver
1 fed hvidløg, finthakket
5-10 g frisk, ingefær, finthakket
1 knivspids økologisk vaniljepulver
2 spsk. økologisk ekstra jomfruolivenolie
Fintreven skræl og friskpresset saft af 1 økologisk citron
Hav- el. himalayasalt
Økologisk sort peber
Evt. økologisk æblecidereddike
Bredbladet- eller kruspersille (den normale)
Kom quinoaen i en gryde helt uden noget. Hverken vand eller olie.
Skru helt op for varmen og vent indtil quinoaen begynder at knitre en smule og lugte af nødder.
Skru ned for varmen og tørrist nænsomt al quinoaen under omrøring, så alle frøene bliver let gyldenbrune.
Det er vigtigt at skrue ned for varmen og røre, når der først er kommet gang i processen, for ellers brænder quinoaen hurtigt på.
Kom derefter vandet direkte ned i gryden og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad quinoaen simre under låg ved mellem varme i 12-15 min. indtil al vandet er opsuget.
Husk at røre et par gange, så grynene ikke brænder på.
Quinoaen er færdig, når frøene holder op med at være matte og næsten er helt gennemsigtige/glasagtige i udseendet.
Det er ret vigtigt at du ikke koger quinoaen mere, når den ændrer udseende. Ellers bliver den til mos.
Kom quinoaen i en skål og lad den lige dampe af.
Tilsæt mørke rosiner, gulerødder, rødløg, hvidløg, ingefær, vaniljepulver, olivenolie, citronsaft og -skræl og smag til med salt og peber.
Giv også salaten en smule eddike, hvis den mangler lidt syre.
Kom godt med bredbladet eller kruspersille i Saladen og server.
Ingredienser
2 dl økologisk gul quinoa
Ca. 4 dl vand
1 dl økologiske mørke rosiner
3-4 gulerødder, revet groft eller skåret i tynde strimler eller stænger
1 rødløg, skåret i tynde skiver
1 fed hvidløg, finthakket
5-10 g frisk, ingefær, finthakket
1 knivspids økologisk vaniljepulver
2 spsk. økologisk ekstra jomfruolivenolie
Fintreven skræl og friskpresset saft af 1 økologisk citron
Hav- el. himalayasalt
Økologisk sort peber
Evt. økologisk æblecidereddike
Bredbladet- eller kruspersille (den normale)
Fremgangsmåde
Kom quinoaen i en gryde helt uden noget. Hverken vand eller olie.
Skru helt op for varmen og vent indtil quinoaen begynder at knitre en smule og lugte af nødder.
Skru ned for varmen og tørrist nænsomt al quinoaen under omrøring, så alle frøene bliver let gyldenbrune.
Det er vigtigt at skrue ned for varmen og røre, når der først er kommet gang i processen, for ellers brænder quinoaen hurtigt på.
Kom derefter vandet direkte ned i gryden og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad quinoaen simre under låg ved mellem varme i 12-15 min. indtil al vandet er opsuget.
Husk at røre et par gange, så grynene ikke brænder på.
Quinoaen er færdig, når frøene holder op med at være matte og næsten er helt gennemsigtige/glasagtige i udseendet.
Det er ret vigtigt at du ikke koger quinoaen mere, når den ændrer udseende. Ellers bliver den til mos.
Kom quinoaen i en skål og lad den lige dampe af.
Tilsæt mørke rosiner, gulerødder, rødløg, hvidløg, ingefær, vaniljepulver, olivenolie, citronsaft og -skræl og smag til med salt og peber.
Giv også salaten en smule eddike, hvis den mangler lidt syre.
Kom godt med bredbladet eller kruspersille i Saladen og server.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent