Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Quinoa salat med friske grønsager og tahin dressing
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl hvid quinoa
1 dl rød quinoa
200 g babyspinat
100 g blomkål
1 moden mango
1 frisk granatæble
Tahin dressing
2 spsk. tahin, saltet
2 spsk. Urtekram ekstra jomfru oliven- & rapsolie
4 spsk. honning
2 spsk. vand
4 spsk. friskpresset citronsaft
Havsalt
Kog de to slags quinoa som beskrevet bag på pakken.
Køl de kogte quinoa helt af.
Skyl spinaten i grundigt i koldt vand og lad dem dryppe godt af på et klæde eller giv dem en tur i salat slyngen.
Skyl blomkålen i kold vand og skær den i tynde skiver (brug evt. et mandolin jern).
Skræl mangoen og skær den i tynde strimler.
Del granatæblet i to og hold om skærefladen med din ene hånd mens du banker på skallen med en ske. Så får du kernerne ud i hel stand.
Bland alle ingredienser til dressingen. Du kan evt. bruge en stavblender for at samle den helt.
Bland alle tingene til salaten sammen med nænsom hånd og server den helt frisk sammen med tahin dressingen.
Ingredienser
1 dl hvid quinoa
1 dl rød quinoa
200 g babyspinat
100 g blomkål
1 moden mango
1 frisk granatæble
Tahin dressing
2 spsk. tahin, saltet
2 spsk. Urtekram ekstra jomfru oliven- & rapsolie
4 spsk. honning
2 spsk. vand
4 spsk. friskpresset citronsaft
Havsalt
Fremgangsmåde
Kog de to slags quinoa som beskrevet bag på pakken.
Køl de kogte quinoa helt af.
Skyl spinaten i grundigt i koldt vand og lad dem dryppe godt af på et klæde eller giv dem en tur i salat slyngen.
Skyl blomkålen i kold vand og skær den i tynde skiver (brug evt. et mandolin jern).
Skræl mangoen og skær den i tynde strimler.
Del granatæblet i to og hold om skærefladen med din ene hånd mens du banker på skallen med en ske. Så får du kernerne ud i hel stand.
Bland alle ingredienser til dressingen. Du kan evt. bruge en stavblender for at samle den helt.
Bland alle tingene til salaten sammen med nænsom hånd og server den helt frisk sammen med tahin dressingen.
Lignende produkter
Rød quinoa
350 g
Tahin
350 g
Quinoa
350 g
Ekstra Jomfru Oliven- & Rapsolie
500 ml
Lignende opskrifter
Sprød tofu i rød karry med risnudler
Pizza med rødbede og rosenkål
Tofusalat med sød kartoffel og tahindressing
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent