Quinoa salat med friske grønsager og tahin dressing

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

1 dl hvid quinoa
1 dl rød quinoa
200 g babyspinat
100 g blomkål
1 moden mango
1 frisk granatæble

Tahin dressing

2 spsk. tahin, saltet
2 spsk. Urtekram ekstra jomfru oliven- & rapsolie
4 spsk. honning
2 spsk. vand
4 spsk. friskpresset citronsaft
Havsalt

Fremgangsmåde

Kog de to slags quinoa som beskrevet bag på pakken.
Køl de kogte quinoa helt af.
Skyl spinaten i grundigt i koldt vand og lad dem dryppe godt af på et klæde eller giv dem en tur i salat slyngen.
Skyl blomkålen i kold vand og skær den i tynde skiver (brug evt. et mandolin jern).
Skræl mangoen og skær den i tynde strimler.
Del granatæblet i to og hold om skærefladen med din ene hånd mens du banker på skallen med en ske. Så får du kernerne ud i hel stand. 
Bland alle ingredienser til dressingen. Du kan evt. bruge en stavblender for at samle den helt.
Bland alle tingene til salaten sammen med nænsom hånd og server den helt frisk sammen med tahin dressingen.

Lignende produkter

Lignende opskrifter