Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
QUINOA-DELLER
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 dl. quinoa
1/2 revet squash
1 stor fintrevet gulerod
2 fed hvidløg
1 helt løg
150 g chedderost
4 æg
1 bundt persille
1 tsk. salt
1 tsk. karry
7 spsk. fintsigtet speltmel
Kokosolie til stegning
Kog quinoaen efter anvisningen på posen og sigt evt. overskydende vand fra.
Lad det køle til stuetemperatur og bland med de revne grøntsager.
Hak løg og hvidløg fint.
Bland med revet chedderost.
Pisk æggene sammen og vend med grøntsagsblandingen.
Tilsæt herefter mel, hakket persille, karry og salt.
Steg dem cirka en skefuld af gangen i kokosolie i 3-4 minutter på hver side til de er gyldenbrune og lækre.
Ingredienser
2 dl. quinoa
1/2 revet squash
1 stor fintrevet gulerod
2 fed hvidløg
1 helt løg
150 g chedderost
4 æg
1 bundt persille
1 tsk. salt
1 tsk. karry
7 spsk. fintsigtet speltmel
Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
Kog quinoaen efter anvisningen på posen og sigt evt. overskydende vand fra.
Lad det køle til stuetemperatur og bland med de revne grøntsager.
Hak løg og hvidløg fint.
Bland med revet chedderost.
Pisk æggene sammen og vend med grøntsagsblandingen.
Tilsæt herefter mel, hakket persille, karry og salt.
Steg dem cirka en skefuld af gangen i kokosolie i 3-4 minutter på hver side til de er gyldenbrune og lækre.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent