Pandebrød med linsekugler og mandeldressing

Hovedret
45 min
Serveringer: 4
Flatbread eller pandebrød er et lynhurtigbagt brød med kun 4 ingredienser, der kan fyldes med de fleste ting. Vi foreslår at fylde dem med lækre linsekugler, lækker mandeldressing og grønsager.

Ingredienser

Linsekugler
3 dl røde linser
1 fed hvidløg, fint revet
2 håndfulde friske urter, finhakket
2 spsk purløg, finhakket
1/2 dl havregryn
1/2 tsk salt
1 1/2 dl sesamfrø til at rulle i
Pandebrød
5 dl fint speltmel
2 1/2 dl plantebaseret drik
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
Rapsolie at pensle med
Mandeldressing
1/2 dl mandelsmør
1 dl vand
flager salt
Tilbehør
2 ristede peberfrugter (fås i butikken)
1 dl kimchi eller andre syltede grøntsager (fås i butikken)
65 gram bladgrøn

Fremgangsmåde

Kog linserne i henhold til instruktionerne på pakken, lad dem dræne. Forvarm ovnen til 200 ° C. Bland de kogte linser med resten af ​​ingredienserne undtagen sesamfrøene, og rul dem til ca. 20 kugler. Rul i sesamfrø og læg dem på en bageplade. Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter, indtil de er sprøde.
I mellemtiden blandes ingredienserne til pandebrødet i en skål, æltes til en dej og opdeles i 12 dele. Hæld mel en bordplade, rul stykkerne tynde ud. Pensle den ene side af dejen med olie og steg på en mediumvarm stegepande i et par minutter, indtil det er gyldent, pensel den anden side og vend det om, steg i yderligere 1 minut. Sæt til side. Gør det samme med resten af ​​kuglerne.
Pisk ingredienserne til mandeldressingen sammen, start med lige store mængder vand og mandelsmør, og øg efter behov, indtil det har en god konsistens, krydre med salt. Striml peberfrugterne.
Server de nybagte brød fyldt med bladgrønt, linsekugler, peberfrugter, kimchi og mandeldressing.

Lignende opskrifter