Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kornotto
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 løg
2 fed hvidløg
200 g gulerødder
250 g hvide champignon
30 g parmesan
1 håndfuld krydderurter, f.eks. bredbladet persille og timian
2 spsk. olivenolie
300 g skyllet perlebyg eller perlespelt
3 spsk. æblecidereddike
1½ l grøntsagsbouillon
50 g hasselnødder
100 g blandede svampe, f.eks. østershatte, kantareller, brune champignon
30 g smør
Gør først råvarerne klar
Hak løg og hvidløg fint, skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
Skær champignonerne i skiver.
Riv parmesanen, og stil til side.
Rens og hak krydderurterene groft.
Varm olien op, og sauter de finthakkede løg og hvidløg, til de er blanke og gennemsigtige.
Tilsæt halvdelen af champignoner og gulerødder, og sauter yderligere.
Skru op for varmen, og tilsæt perlebyg og eddike, rør grundigt rundt, og lad eddikedampen forsvinde.
Tilsæt så 2 dl bouillon.
Kog op under omrøring, og lad det herefter simre, indtil væsken er kogt ind.
Tilsæt mere vand, og rør løbende.
Smag til, og når kernerne stadig har lidt bid, tages gryden af varmen.
Rist imens hasselnøddekernerne hårdt på en tør pande. Læg dem fladt i et foldet viskestykke på køkkenbordet, og nulr de brune hinder af.
Hak nødderne groft.
Steg champignon og svampe i smør på en varm pande, og kom dem i kornottoen.
Smag retten til med salt og peber. Rør smør i, riv parmesanen henover, og vend rundt.
Anret med hasselnødder, krydderurter og parmesanflager.
Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
200 g gulerødder
250 g hvide champignon
30 g parmesan
1 håndfuld krydderurter, f.eks. bredbladet persille og timian
2 spsk. olivenolie
300 g skyllet perlebyg eller perlespelt
3 spsk. æblecidereddike
1½ l grøntsagsbouillon
50 g hasselnødder
100 g blandede svampe, f.eks. østershatte, kantareller, brune champignon
30 g smør
Fremgangsmåde
Gør først råvarerne klar
Hak løg og hvidløg fint, skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
Skær champignonerne i skiver.
Riv parmesanen, og stil til side.
Rens og hak krydderurterene groft.
Varm olien op, og sauter de finthakkede løg og hvidløg, til de er blanke og gennemsigtige.
Tilsæt halvdelen af champignoner og gulerødder, og sauter yderligere.
Skru op for varmen, og tilsæt perlebyg og eddike, rør grundigt rundt, og lad eddikedampen forsvinde.
Tilsæt så 2 dl bouillon.
Kog op under omrøring, og lad det herefter simre, indtil væsken er kogt ind.
Tilsæt mere vand, og rør løbende.
Smag til, og når kernerne stadig har lidt bid, tages gryden af varmen.
Rist imens hasselnøddekernerne hårdt på en tør pande. Læg dem fladt i et foldet viskestykke på køkkenbordet, og nulr de brune hinder af.
Hak nødderne groft.
Steg champignon og svampe i smør på en varm pande, og kom dem i kornottoen.
Smag retten til med salt og peber. Rør smør i, riv parmesanen henover, og vend rundt.
Anret med hasselnødder, krydderurter og parmesanflager.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent