Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Glutenfri fusilli pastasalat
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pose glutenfri fusilli
8 skiver parmaskinke
180 g. friske eller frosne ærter
Friske ærteskud til pynt.
Dressing
500 g. cremefraiche 18%
1 tsk. salt
1 spsk. karry
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret mynte
½ citron, saft herfra
Kog pastaen som anvist på posen.
Steg parmaskinken på panden, til det er sprødt.
Bælg ærterne, eller overhæld de frosne med kogende vand.
Lav dressingen.
Bland alle ingredienserne sammen.
Anret 4 tallerkener som vist på billedet.
Pynt af med friske ærteskud.
Ingredienser
1 pose glutenfri fusilli
8 skiver parmaskinke
180 g. friske eller frosne ærter
Friske ærteskud til pynt.
Dressing
500 g. cremefraiche 18%
1 tsk. salt
1 spsk. karry
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret mynte
½ citron, saft herfra
Fremgangsmåde
Kog pastaen som anvist på posen.
Steg parmaskinken på panden, til det er sprødt.
Bælg ærterne, eller overhæld de frosne med kogende vand.
Lav dressingen.
Bland alle ingredienserne sammen.
Anret 4 tallerkener som vist på billedet.
Pynt af med friske ærteskud.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier