Cajun rice med halloumi

Hovedret
Serveringer: 2

Ingredienser

1 rødløg
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
1,5 spsk Cajun Spice Mix
3 dl ris
4 dl vand
1 tsk havsalt
2 røde peberfrugter
200 g halloumi
4 forårsløg

Fremgangsmåde

Pil og hak løg og hvidløg fint.
Kom olie i en gryde sammen med hvidløg og løg og svits godt under omrøring i et par minutter.
Tilsæt Cajun Spice Mix og ris og svits i yderligere et par minutter.
Hæld vand og salt i gryden, læg låg på og lad det koge op.
Når risene koger, så lad dem koge i ca. 1 minut og sluk derefter helt for dem, men lad dem stå på kogepladen. Lad låget blive på og lad være med at løfte det før efter ca. 25 minutter.
Skær halloumi ud i små tern og steg dem sprøde og gyldne i olie på en pande.
Efter ca. 25 minutter er risene klar – vend godt rundt i dem, hvilket nemmest gøres med en gaffel. Vend herefter små tern af peberfrugt i risene.
Top med hakkede forårsløg og stegt halloumi.
Retten kan også laves med stegte rejer i stedet for halloumi

Lignende produkter

Lignende opskrifter