Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Bagt blomkål med tahindressing
Hovedret
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 blomkål
Salt
Vand
Tahindressing
3 spsk. smooth peanutbutter
2 spsk. tahin med salt
½ presset citron
3 spsk. vand
Fjern de store blade fra blomkålens stilk.
Fyld en gryde med saltet vand og bring det i kog.
Kom blomkålen ned i gryden så det næsten er dækket med vand.
Lad det koge indtil det er al dente.
Ovnen tændes på 220 grader varmluft.
Bag blomkålen indtil det er sprødt og har fået brun overflade.
Lav dernæst tahindressingen.
Bland alle ingredienser sammen i en skål og rør dem sammen til en ensartet masse.
Tilsæt mere væske, hvis du ønsker en tyndere dressing.
Top blomkålen med granatæblekerner og hakket persille.
Ingredienser
1 blomkål
Salt
Vand
Tahindressing
3 spsk. smooth peanutbutter
2 spsk. tahin med salt
½ presset citron
3 spsk. vand
Fremgangsmåde
Fjern de store blade fra blomkålens stilk.
Fyld en gryde med saltet vand og bring det i kog.
Kom blomkålen ned i gryden så det næsten er dækket med vand.
Lad det koge indtil det er al dente.
Ovnen tændes på 220 grader varmluft.
Bag blomkålen indtil det er sprødt og har fået brun overflade.
Lav dernæst tahindressingen.
Bland alle ingredienser sammen i en skål og rør dem sammen til en ensartet masse.
Tilsæt mere væske, hvis du ønsker en tyndere dressing.
Top blomkålen med granatæblekerner og hakket persille.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillede gulerødder med forårsløg og hvid bønnemos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent