Asiatisk ”One Pot” salat i glas

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

1 bakke mixSalad efter eget valg
20 små cherrytomater
1 rød peberfrugt
½ glaskål
1 bdt. frisk koriander
160 g cashewnødder
150 g bønnespirer
1 lime
½ frisk chili
1-2 pakker Nutana Peanut mini veggie steaks

Dressing

4 spsk. tahin med salt
2 dl. creme fraiche
1 lime (saft heraf)
½ tsk. chiliflager
Salt
Frisk kværnet sort peber

Fremgangsmåde

Tilbered dine mini veggie steaks som anvist på æsken.
Find 4 glas frem du gerne vil bruge til dine salater.
Skyl salaten.
Skær herefter dine tomater i kvarte, og peberfrugt i tern.
Skræl glaskålen og skær den herefter i små tern.
Rist cashewnødderne på en tør pande indtil de har fået lidt farve.
Chili og koriander hakkes groft eller fint, alt efter hvad man er til.
Skær limefrugten i 4 kvarte.
Du er nu klar til at lave din salat.
Kom alle ingredienserne ned i glasset, rækkefølgen er efter eget valg.
Top af med lime og koriander.
Lav herefter dressingen ved at rører alle ingredienserne sammen.
Er din dressing for tyk tilsæt da mere creme fraiche.
Dine Salader er nu klar til servering. 

Lignende opskrifter