Couscous fremstillet af dampehandlet, tørret og knækket økologisk durumhvede. Det anvendes ofte i det mellemøstlige ige og nordafrikanske køkken sammen med fyldige krydderier eller aromatiske, sammenkogte retter. Du kan også anvende couscous til kolde salater, hvor det f.eks. smager fantastisk sammen med friskhakket persille. friske tomater og lidt feta. Det er let og hurtigt at tilerede couscous.
Ingredienser: Økologisk HVEDECOUSCOUS.
Allergener |
Wheat (Hvede), Cereals containing gluten (Glutenholdigt korn)* |
Næringsindhold 100 gram
Energi (KJ) |
1430 kJ |
Energi (kcal) |
340 kcal |
Fedt |
2 g |
Heraf mættet |
0,3 g |
Kulhydrat |
64 g |
Heraf sukkerarter |
1,8 g |
Kostfibre |
9,8 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,02 g |