Økologisk kilde til protein bagning
Flager valset af hel quinoa. Quinoa dyrkes især i landene omkring Andesbjergene, hvor den gror i 2-3000 meters højde. Quinoa er en perfekt kilde til protein. Kan anvendes til bagning og i mysli.

Indhold

Ingredienser: Økologiske glutenfrie quinoaflager.

Mærkninger

Information

Varenummer 1002595
Størrelse 300 g
Opbevaring Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Godt at vide: Det er altid ingredienserne og næringsværdierne på emballagen, der gælder.

Næringsindhold 100 gram

Energi (KJ) 1488 kJ
Energi (kcal) 355 kcal
Fedt 5,9 g
Heraf mættet 0,5 g
Kulhydrat 62 g
Heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 6,9 g
Protein 12 g
Salt 0,01 g

Lignende produkter