Loppefrøskaller

Økologisk Glutenfri Højt fiberindhold
Loppefrøskaller kaldes også Psyllium-frøskaller og kommer fra planten Plantago ovata Forsk. De små, tørrede skaller er naturligt glutenfri og har et højt indhold af fibre. Det gør dem specielt velegnede til glutenfri bagning. Det høje fiberindhold er med til at øge brødets struktur og samtidig giver det brødet en bedre konsistens.

Indhold

Ingredienser: Økologiske glutenfrie, tørrede loppefrø- skaller (Plantago ovata Forssk).

Mærkninger

Information

Varenummer 1002592
Størrelse 200 g
Opbevaring Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Godt at vide: Det er altid ingredienserne og næringsværdierne på emballagen, der gælder.

Næringsindhold 100 gram

Energi (KJ) 1255 kJ
Energi (kcal) 300 kcal
Kulhydrat 10 g
Kostfibre 70 g
Salt 0,01 g

Lignende produkter